Σχ. Έτος 2023-2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ “ΗΡΩΝ”

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στα πλαίσια του επαγγελματικού προσανατολισμού της γ’ γυμνασίου, διοργανώσαμε διδακτική επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας “Ήρων” όχι μόνο για τους μαθητές της γ’ γυμνασίου αλλά και για τους μαθητές της Α’ και Β΄Λυκείου.

Εκεί μας υποδέχτηκε η υπεύθυνη γραμματείας κυρία Τσακανίκα, μας οδήγησε στην αίθουσα όπου θα γινόταν μια πρώτη ενημέρωση από τον διευθυντή της μονάδας και πρόσφερε κέρασμα στους μαθητές. Στην συνέχεια ενημερωθήκαμε από τον διευθυντή κύριο Λαμπράκη και τον κύριο Ζήκο για τις μονάδες και τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου καθώς και για τις ειδικότητες των εργαζομένων που απασχολούνται στο εργοστάσιο.

Στην συνέχεια, χωριστήκαμε σε δύο ομάδες και με υπεύθυνους τους κυρίους Κοτσιώνη και Πόκα ξεναγηθήκαμε στους χώρους του εργοστασίου με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του εργοστασίου, τον Διευθυντή κύριο Λαμπράκη, τον κύριο Ζήκο και την κυρία Τσακανίκα καθώς και τους δύο εργαζόμενους που ανέλαβαν την ξενάγησή μας κυρίους Κοτσιώνη και Πόκα. Ευχαριστούμε και για τα αξιόλογα αναμνηστικά δωράκια που μας έδωσαν.