ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2021

Φέτος ευτυχίσαμε να είμαστε όλοι μαζί στο σχολείο για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους σε αντίθεση με πέρυσι που η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Τις τελευταίες μέρες οι μαθητές στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου με τα αστέρια των ευχών που αγοράζουμε κάθε χρόνο για να ενισχύσουμε το Make a Wish και να βοηθήσουμε κάποιο από τα παιδάκια που δοκιμάζονται να πραγματοποιήσει κάποια ευχή του.

Το δέντρο των ευχών, μια προσφορά στο Make a Wish

Οι μαθητές στόλισαν επίσης δέντρα στις τάξεις τους και τις διακόσμησαν με φωτάκια δίνοντας μια χαρούμενη, εορταστική νότα στο σχολείο. Στα διαλείματα ακούγονταν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Την τελευταία ημέρα της φετινής χρονιάς αφού παρακολουθήσαμε τη θεία λειτουργία στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Ασωπίας, παρακολουθήσαμε ανά τάξη την εορταστική παρουσίαση που είχε ετοιμάσει η εκπαιδευτικός Ειρήνη Κεφαλά με κάλαντα και έθιμα από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στη συνέχεια οι μαθητές, αφού κεράστηκαν με τα γλυκά που πρόσφερε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων βγήκαν στο προαύλιο και τραγούδησαν μαζί με το Δεκαπενταμελές συμβούλιό τους τα κάλαντα!

Τα κάλαντα από τους μαθητές μας

Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα! Θα έρθουν κι άλλες πολλές αρκεί να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί και να επιστρέψουμε τον Γενάρη του 2022 και πάλι στο όμορφο σχολείο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *