Εικονική συνάντηση εταίρων Νοέμβρης 2021

Μπορεί ο κορωνοϊός να ανέτρεψε τα σχέδιά μας όσον αφορά στις μετακινήσεις την χρονιά που πέρασε, εμείς όμως δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε πάνω στο πρόγραμμα που έχουμε αναλάβει και απολαμβάνουμε να κάνουμε. Επειδή οι μετακινήσεις για φέτος έχουν μετατεθεί για την άνοιξη και προκειμένου οι μαθητές να είναι σε συνεχή επαφή με τους συνομηλίκους τους από τις χώρες εταίρους, διοργανώσαμε εικονική συνάντηση με τους εταίρους για την πραγματοποίηση των εργασιών και την παραγωγή των  τελικών προϊόντων.

Οι μαθητές εν ώρα εργασίας

Η συνάντηση πήγε ανέλπιστα καλά και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή προετοιμασία από πλευράς των συντονιστών καθώς και στην άριστη συνεργασία  των μαθητών που απόλαυσαν την συνάντηση έστω και εικονική.

Στην ολομέλεια, καλωσόρισμα από τον διευθυντή του γαλλικού σχολείου

Οι μαθητές γνωρίστηκαν μεταξύ τους μέσω παιχνιδιών, έκαναν τις παρουσιάσεις για τις «Σημαντικές Προσωπικότητες» που είναι και το θέμα της συνάντησης στην Γαλλία και στη συνέχεια δούλεψαν σε ομάδες για την παραγωγή των τελικών προϊόντων.

Το εικονικό περιβάλλον εργασίας μαθητών και εκπαιδευτικών

Η Γαλλία, η χώρα που θα φιλοξενήσει την 3η συνάντησή μας την άνοιξη, μας έστειλε ένα κουτί με εκπλήξεις που χαρακτηρίζουν την χώρα και οι μαθητές διαγωνίστηκαν στις γνώσεις τους

Διάφορα αντικείμενα-έκπληξη που μας βοήθησαν να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την Γαλλία
Οι μαθητές μας αναζητούν το σωστό αντικείμενο από το κουτί-έκπληξη της Γαλλίας

Ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία αν και εικονική. Περιμένουμε εναγωνίως το πρώτο μας ταξίδι στην πόλη Νάντη της Γαλλίας για να συναντήσουμε τους φίλους μας πλέον από κοντά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *