ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020-2021

Σας ενημερώνουμε ότι στον παρακάτω ιστότοπο έχουν αναρτηθεί όλα τα έγγραφα που έχουν σχέση με την υποβολή της σχετικής αίτησης-δήλωσης  για την συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020-2021.

Από εκεί μπορείτε να κατεβάσετε(αντιγράψετε) στον υπολογιστή σας την αίτηση και να την συμπληρώσετε, αφού πρώτα διαβάσετε τις οδηγίες.

Την αίτηση –δήλωση καθώς και οδηγίες για την συμπλήρωσή της μπορείτε να την βρείτε κάτω από το άρθρο αυτό.

Για την ενημέρωση σας και για οποιεσδήποτε απορίες αναφορικά με τις Πανελλαδικές εξετάσεις και την συμπλήρωση των αιτήσεων, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου την 6η διδακτική ώρα(ώρα Γυμναστικής, κ. Μεσσαλάς) θα μπείτε στην τάξη του κ. Μπουραντά.

Θα σας δοθούν όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις.

Την αίτηση-δήλωση αφού την συμπληρώσετε θα την αποθηκεύσετε και αφού την μετατρέψετε σε PDF θα την στείλετε σαν συνημμένο σε μήνυμα στο e-mail του σχολείου

mail@gym-asopias.voi.sch.gr

Η αίτηση σας θα αποθηκευτεί και το περιεχόμενο της θα μεταφερθεί στην πλατφόρμα Myschool . Σε επόμενη φάση θα εκτυπωθεί, θα υπογραφεί από εσάς και θα πάρετε από ένα αντίγραφο.

Η ημερομηνία υποβολής λήγει την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Για να μην υπάρξουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, καλό είναι να έχετε αποστείλει την αίτηση σας στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 27/11/20.

Όσοι δεν θέλετε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις  πρέπει να στείλετε e-mail στην διεύθυνση του σχολείου που να λέει:

«ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021» και από κάτω  το πλήρες όνομα σας.

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ – ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *