ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ COVID19

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της πολιτείας και τα ισχύοντα πρωτόκολλα το σχολείο οφείλει υποχρεωτικά να ακολουθεί την εξής διαδικασία:

α) Σε περίπτωση κατά την οποία μαθητής εκδηλώσει στο σχολείο ύποπτα συμπτώματα (πυρετός, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, πονόκοιλος, διάρροια, εμετός) το σχολείο ενημερώνει τον γονέα/κηδεμόνα και αυτός παραλαμβάνει το παιδί, με υποχρέωση να το πάει στον θεράποντα ιατρό του(ιδιώτη ή κρατικό). Ο γονέας/ κηδεμόνας ενημερώνει τηλεφωνικά το σχολείο για τα αποτελέσματα της επίσκεψης στο ιατρό και ο μαθητής/τρια επανέρχεται στο σχολείο προσκομίζοντας την γνωμάτευση του ιατρού. Χωρίς αυτή έχουμε οδηγία να μην γίνεται δεκτός.

β) Σε περίπτωση κατά την οποία μαθητής εκδηλώσει εκτός σχολείου ύποπτα συμπτώματα (πυρετός, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, πονόκοιλος, διάρροια, εμετός) ο γονέας/κηδεμόνας ενημερώνει τηλεφωνικά το σχολείο και έχει υποχρέωση να το πάει στον θεράποντα ιατρό του(ιδιώτη ή κρατικό). Ο γονέας/ κηδεμόνας ενημερώνει τηλεφωνικά το σχολείο για τα αποτελέσματα της επίσκεψης στο ιατρό και ο μαθητής/τρια επανέρχεται στο σχολείο προσκομίζοντας την γνωμάτευση του ιατρού. Χωρίς αυτή έχουμε οδηγία να μην γίνεται δεκτός.

γ) Σε κάθε περίπτωση απουσίας του μαθητή/τριας ο γονέας/κηδεμόνας ενημερώνει τηλεφωνικά το σχολείο για τον λόγο της απουσίας κάθε ημέρα.

δ)Παρακαλούμε εκτός από τις μάσκες, τα αντισηπτικά και τις αποστάσεις, τα παραπάνω να εφαρμοσθούν απαρέγκλιτα για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού και την δημιουργία πρόσθετων προβλημάτων στην λειτουργία του σχολείου.

Να επισκέπτεστε κάθε ημέρα την ιστοσελίδα του σχολείου για την ενημέρωση σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22620-95206

Ασωπία 22/09/2020

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ιωάννης Β. Μπουραντάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *