ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ COVID-19

Όπως γνωρίζετε στο σχολείο μας διαγνώστηκε εκπαιδευτικός θετικός στον ιό COVID-19.

Αμέσως και με σκοπό την προστασία της υγείας της σχολικής κοινότητας ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΔΔΕ Βοιωτίας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Τανάγρας), οι οποίες τηρώντας τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας δύο τμημάτων του σχολείου (α΄ Γυμνασίου και Γ΄ Λυκ-Ανθρωπιστικών σπουδών) για δύο εβδομάδες και την υποχρέωση σε καραντίνα 3 εκπαιδευτικών του σχολείου.

Την Παρασκευή το σχολείο λειτούργησε με τα υπόλοιπα τμήματα και τους λοιπούς καθηγητές αφού προηγήθηκε απολύμανση των χώρων από τον Δήμο Τανάγρας.

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 28/09/2020 το σχολείο θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο.

Ο Σύλλογος των καθηγητών σε συνεργασία με την ΔΔΕ αποφάσισε την υποστήριξη των μαθητών που τα τμήματα τους έκλεισαν προσωρινά, με διδασκαλία εξ αποστάσεως , με την πλατφόρμα Webex.

Αρχικά η Γ΄ Λυκ-Ανθρωπιστικών σπουδών και δοκιμαστικά η α΄ Γυμνασίου από Δευτέρα 28/09/2020 με πρόγραμμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και συνδέσεις (links) που θα αποσταλούν με e-mail στον κάθε γονέα-μαθητή.

Για την ενημέρωση μαθητών και γονέων των δύο τμημάτων θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη την Κυριακή 27/09/2020 στις 20.00 η ώρα σε σύνδεση (link) που θα αποσταλεί με e-mail στον κάθε γονέα-μαθητή.

Την ίδια ημέρα στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη σε σύνδεση (link) που θα αποσταλεί με e-mail στον κάθε γονέα-μαθητή με όλους τους γονείς-κηδεμόνες που επιθυμούν, για να ενημερωθούν και να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους.

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *