ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ασωπίας έχει την έδρα του στην Ασωπία και ανήκει στο δήμο Τανάγρας. Στο σχολείο φοιτούν 122 μαθητές και μαθήτριες από την Ασωπία, Καλλιθέα, Άρμα και Τανάγρα. Διδάσκουν 19 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων.

Το σχολείο στεγάζεται σε δύο κτήρια. Στο πρώτο κτήριο είναι οι σχολικές αίθουσες και το εργαστήριο φυσικών επιστημών και στο δεύτερο κτήριο είναι τα γραφεία των εκπαιδευτικών και το γραφείο του διευθυντή. Όλες οι σχολικές αίθουσες είναι πλήρως εξοπλισμένες με υπολογιστές και βιντεοπροβολείς και τρεις από αυτές διαθέτουν διαδραστικούς πίνακες. Το εργαστήριο Φυσικών Επιστημών είναι εξοπλισμένο με το απαραίτητο εποπτικό υλικό για την υποστήριξη των μαθημάτων των φυσικών επιστημών. Επίσης, το Εργαστήριο Πληροφορικής είναι πλήρως εξοπλισμένο με καινούργιους υπολογιστές και διαδραστικό πίνακα.

Το σχολείο μας, αν και μικρό σε μέγεθος και δυναμικό, είναι πολύ δραστήριο τόσο σε δραστηριότητες όσο και σε προγράμματα χάρη στο δυναμικό εκπαιδευτικό του προσωπικό και στους δραστήριους μαθητές του. Παρακολουθείστε μας για να δείτε τις δραστηριότητές μας!