ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο αθλητισμός είναι ζωή κι εμείς το αποδεικνύουμε κάθε χρόνο ενθαρρύνοντας τους μαθητές μας να αθλούνται και διοργανώνουμε πάντα αθλητικές δραστηριότητες στο σχολείο μας. Φέτος, γιορτάσαμε την ημέρα αθλητισμού με διάφορες δραστηριότητες.

Κάποιοι μαθητές συμμετείχαν σε ομαδικά αθλήματα: βόλεϊ, μπάσκετ, σκάκι, πινγκ-πονγκ. 

Η α’ και η β’ γυμνασίου με την συνοδεία δύο εκπαιδευτικών ανέβηκαν στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία της Ασωπίας. Αφού ασκήθηκαν περπατώντας ως την κορυφή του λόφου, ενημερώθηκαν για την περιοχή, το εκκλησάκι, την καμπάνα που χρονολογείται από τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, τα φυτά, τα αρχαία. Κολάτσισαν, απόλαυσαν την θέα και φωτογραφήθηκαν.

Οι υπόλοιποι μαθητές του γυμνασίου και όσοι το επιθυμούσαν συμμετείχαν στον περίπατο μέχρι το γεφυράκι, μια θαυμάσια διαδρομή, μέσα στην φύση συνολικής απόστασης 8 χλμ. Οι μαθητές, με την συνοδεία των εκπαιδευτικών, εξερεύνησαν στην διαδρομή ζώα και φυτά, ξαπόστασαν στο εκκλησάκι για να κολατσίσουν και πήραν τον δρόμο της επιστροφής για το σχολείο, κουρασμένοι μα χαρούμενοι! 

Άλλοι, πιο καλλιτεχνικοί τύποι, ζωγράφισαν στον τοίχο του σχολείου το μότο για τον αθλητισμό. Συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες μας, Ελισάβετ, Εύα, Μιχαέλα!